VILA B

Postări populare

Faceți căutări pe acest blog

Vila CARP de la Covasna

Vila CARP de la Covasna
VILA A

CASA DE AJUTOR RECIPROC A PENSIONARILOR "UMANITATEA" BUCURESTI

Arhivă blog

luni, 30 septembrie 2019


Excursiile organizate de C.A.R.P. „Umanitatea” Bucuresti , sunt numai cu cazare la Covasna in Complexul “ Casa de Odihna a Pensionarilor” ( proprietatea asociatiei) și numai dacă vilele nu sunt ocupate de turiști cazati la odihna.
Inscrierile pentru excursiile de revelion si zilele pascale, organizate de C.A.R.P. “Umanitatea” Bucuresti , se fac pe baza de cerere si invitatie .
Din cauza numarului mare de cereri , au prioritate membri care au participat la mai multe excursii in decursul anului (a nu se intelege cazari la odihna) , cei care au cotizatiile la zi , nu au intarzieri la imprumuturi si nu in ultimul rand vechimea in asociatie.
Conducerea asociatiei C.A.R.P. „Umanitatea” Bucuresti a hotărât ca incepand cu revelionul 2019 – 2020 , prețurile la cazarea în excursii să fie diferentiate , precum sunt cele la cazarea pentru odihna.
Excursiile probabile pentru anul 2020, sunt :
1. Ziua Femeii – 8 martie
2. Sărbătorile Pascale - Inscrierea pentru excursie se face pe baza de cerere și invitatie
3. Rusalii
4. Ziua Internațională a Persoanelor Varstnice – 1 octombrie
5. Ziua Naționala – 1 decembrie
6. Revelion – 31 decembrie - Inscrierea pentru excursie se face pe baza de cerere și invitatie

Conditii de anulare a rezervarii excursiei la Covasna
Se retine:
A) 0% din pretul contributiei daca renuntarea se face la decesul membrului C.A.R.P “Umanitatea” , (sotul/sotia acestuia sau a unei rude de gradul I ),imbolnavirea grava sau accident,(a sotului/sotiei sau a unei rude de gradul I ) sau a unei persoane care urmeaza sa-l insoteasca in calatorie.
B) 100% din prețul contributiei, dacă renunțarea se face în interval mai mic de 7 zile calendaristice înainte de data plecării sau pentru neprezentarea la program .
C) In cazul in care nu mai puteti pleca in excursie, insa vreti sa cedati rezervarea altei persoane, aveti dreptul sa faceti acest lucru, cu conditia sa anuntati Asociatia C.A.R.P “Umanitatea” .
Organizatorii pot modifica traseul în orice moment al excursiei dacă consideră ca este necesar pentru securitatea participanților. Deciziile care se iau în excursie aparțin în exclusivitate organizatorului și nu constituie subiectul unor dezbateri sau negocieri pe perioada desfășurării excursiei. Excursia se desfasoara in cele mai bune conditii de siguranta . NU ne asumam raspunderea pentru cei bolnavi care nu-si asigura sanatatea cu cele de trebuinta pe parcursul si durata acesteia .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu