VILA B

Postări populare

Faceți căutări pe acest blog

Vila CARP de la Covasna

Vila CARP de la Covasna
VILA A

CASA DE AJUTOR RECIPROC A PENSIONARILOR "UMANITATEA" BUCURESTI

Arhivă blog

marți, 9 ianuarie 2018

Programul excursiilor organizate de
C.A.R.P „Umanitatea”

1. Respectarea acestor programe este obligatorie pentru toti turistii, „ orele de plecare, orele de stationare, orele atribuite programului turistic, orele de servire a meselor”(dacă este cazul ). Nerespectarea programului de catre turisti este in responsabilitatea exclusiva a acestora , asociatia nu suporta cheltuielile suplimentare aferente folosirii mijloacelor de transport locale pentru regasirea grupului, vizitele la muzee etc.
2. Cazarile din program pierdute ca urmare a efectuarii unei excursii optionale de o zi sau mai multe, nu obliga asociatia la rambursarea de servicii efective sau a contravalorii . Intreruperea excursiei cu responsabilitatea turistului, din orice motiv, nu obliga asociatia la plata de daune sau rambursarea sumelor achitate de acesta.
3. Asociatia nu este raspunzatoare in cazurile de forta majora sau in unele imprejurari neprevazute sau inevitabile , cum ar fi grevele, blocarea traficului (auto, feroviar, aviatic, naval), cutremurele , fenomenele meteo deosebite , accidente etc. , nu obliga asociatia la despagubiri sau compensatii pentru serviciile neprestate .
4. În cazul în care turistul renunta din culpa sa la efectuarea excursiei cu 15 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program , el datoreaza asociatiei 100% din pretul excursiei , cu excepția situatiilor „neprevăzute” ( deces , imbolnavire etc ). În cazul în care turistul nu poate sa participe la calatoria turistica, acesta are dreptul sa cesioneze biletul unei terte persoane .
5. Excursionistul este obligat sa respecte deciziile conducătorului de grup, sa informeze despre starea sa de sănătate și sa participe la realizarea programului excursiei . Părăsirea traseului de excursie fără știrea conducatorului intra în responsabilitatea persoanei implicate ,organizatorul nu răspunde de excursionistii indisciplinati.
6. Turistul este obligat să prezinte la recepţia unităţii hoteliere actele sale de identitate, precum , să păstreze integritatea bunurilor din unităţile de cazare, mijloace de transport etc, în caz contrar urmând să suporte contravaloarea pagubelor produse.
7. Reclamatiile se vor aduce la cunostinta in scris conducatorului grupului si la asociatie in termen de maxim 5 zile de la data intoarcerii din excursie .

8.Participarea la excursii în decursul anului este un atu în solicitarea unei invitații pentru Revelion


Conducerea

C.A.R.P „Umanitatea”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu